Søg, sammenlign og reservér din udlejningsbil
Afhentning
Chios Airport, Airport Desk At Arrivals Hall, Chios, 82100 (Grækenland)
Returnering
Hvor er du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrænset kilometertal
Inkluderer alle standardforsikringer
Sammenlign 1.200 biludlejningsselskaber
Ingen kreditkortgebyrer
Gratis aflysning op til 48 timer
Vejhjælp
Gratis ændring

Biludlejning Chios Lufthavn

Chios lufthavn hilser alle rejsende med sine store udgravninger omkring det, og du kan begynde at nyde din ferie umiddelbart efter landing. Øen er berømt for sin strategiske beliggenhed i Middelhavet, som gør det perfekte overnatningssted for folk på konferencer, kort ferie eller bare på weekend getaways. Bil leje virksomheder har afsat følgende websteder for klienter, der kun ønsker at tage et kort øjeblik på øen efter ankommer Chios lufthavnen før de går til deres destinationer.

Stor Chios strande

Bred sorter af strande for besøgende er let tilgængeligt fra Chios lufthavn. Leje en bil og få adgang til Karfas sandstrande på den sydlige side. Disse har mange tjenester såsom vandsport, restauranter, vandring og camping, og solbadning. Andre strande omfatte Daskalopeta beach, sydøst, og Emporios strande. På Emporios beach, kan besøgende nyde sorte strand, som skiller sig ud fra de andre hvide.

Naturparker og reserver

For naturelskere, Mavra Volia, Vroulidia og Emporios giver dem mulighed for at få en perfekt paradis og tid til at skifte deres sind fra daglige rutiner. Flora og fauna er et middelhavsklima endemiske og folk er nødt til at rejse hele vejen til Grækenland for at se dem. Du skal muligvis en guide eller en bil, udstyret med GPS - system, hvis du vil køre dybt ind i disse attraktioner. Få den bedste udlejningsbil i Chios lufthavn.

Historiske steder

  • Neo Moni klostret -Dette kloster blev grundlagt i 1000 - tallet under æra af byzantinske. Leje af bil drivere tage klienter til dette sted, fordi det er en world heritage site med mange kristne monumenter, gamle mosaikker og makedonske renæssance artefakter. Klostret hjælper én genoplive historie af så tidligt som ottende århundrede især for græske, som er begavet med stor mytologier.
  • Chios - slottet -de fleste rent - a - car virksomheder i Chios vil anbefale Chios slot, som er et citadel fra middelalderlige æra. Slottet blev etableret tilbage i det tiende århundrede og fortæller meget om island og større krige udkæmpet i Middelhavet. Berigelse af dens vægge var for beskyttelse fra naval angreb og belejring. Selvom det har den oprindelige fornemmelse af fortiden, har det undergået store konverteringer under det osmanniske styre, hvor det blev brugt som en moské og senere Aghios Georgios kirke efter 1881.
  • Chios Byzantinske Museum- at nyde historien om denne ø, Chios Byzantinske Museum og arkæologiske Museum i Chios giver en bred vifte af kunst der spænder over mange århundreder. Her, kan en afmystificere alt, der er blevet fortalt om Chios og græsk. Leje en bil og besøge attraktion sites med lethed.

Indsamling destination

Kort:

Kundebedømmelse
Bedømmelse: (4,0 ud af 5)
Nærliggende destinationer
» Centrum (2,3 km)
Dt, 82100
» Karfas Oceania (2,8 km)
Karfas Meet&greet Station, Union Avenue, Karfas
» Port (3,3 km)
16 Leoforos Aigaiou Str, 82100
No 40 Cesme, Izmir, 35210
Sitemap