Zoek, vergelijk en boek uw huurauto
Ophalen
Chios Airport, Airport Desk At Arrivals Hall, Chios, 82100 (Griekenland)
Inleveren
Waar komt u vandaan?
Leeftijd
Waarom carrentalbargains.com?
Ongelimiteerde kilometers
Inclusief alle standaard verzekeringen
Vergelijk 1.200 autoverhuurders
Geen creditcard kosten
Gratis annuleren tot 48 uur voor ophalen
Wegenwachtkosten
Grote prijzen gegarandeerd
Meest populaire bestemmingen

Auto Huren Chios Luchthaven

Chios Luchthaven verwelkomt alle reizigers met haar grote sites eromheen, en kunt u genieten van uw vakantie onmiddellijk na de landing. Het eiland is beroemd om haar strategische ligging in de Middellandse Zee, waardoor het een perfecte tussenstop voor mensen op conferenties, korte vakantie of gewoon op weekendje weg. Auto verhuur bedrijven hebben gereserveerd de volgende websites voor klanten die alleen nemen een kort moment in het eiland willen na aankomst op de luchthaven van Chios voordat ze gaan naar hun bestemming.

Grote stranden van Chios

Grote rassen van stranden voor bezoekers zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de Luchthaven Chios. Een auto huren en toegang tot de Karfas zandstranden aan de zuidkant. Deze hebben vele diensten zoals watersporten, restaurants, wandelen, kamperen en zonnebaden. Andere stranden zijn Daskalopeta strand, ten zuidoosten, en Emborios stranden. Op het Emborios strand, kunnen bezoekers genieten van zwarte strand, dat zich van de anderen wit onderscheidt.

Natuurparken en reservaten

Voor natuurliefhebbers, Mavra Volia, Vroulidia, en Emporios geven hen kans om een perfecte paradijs en tijd om te verschuiven hun gedachten van dagelijkse routines. De flora en fauna is mediterraan endemische en mensen moeten reizen helemaal naar Griekenland om ze te zien. Mogelijk moet u een hulplijn of een auto uitgerust met GPS - systeem als u gaat diep in deze attracties te kunnen drijven. Krijg de beste huurauto op Chios Luchthaven.

Historische bezienswaardigheden

  • Neo Moni klooster -Dit klooster werd opgericht in de 11de eeuw tijdens het tijdperk van Byzantijnse. Verhuur auto chauffeurs nemen klanten naar deze plek, want het is een world heritage site met veel christelijke monumenten, oude mozaïeken en Macedonische renaissance artefacten. Het klooster helpt een weer op te rakelen geschiedenis van zo spoedig achtste eeuw vooral voor de Griekse, die is begiftigd met grote mythologieën.
  • Het Chios kasteel -de meeste Rent a Car van Chios ondernemingen zal aanbevelen Chios kasteel, dat een citadel van middeleeuwse tijdperk is. Het kasteel werd opgericht in de 10e eeuw en een veel vertelt over het eiland en grote oorlogen in de Middellandse Zee. De fortificatie van de muren was voor bescherming tegen Marine aanvallen en beleg. Hoewel het de originele allure van het verleden heeft, heeft het grote conversies ondergaan gedurende de Osmaanse overheersing toen het werd gebruikt als een moskee en later Aghios Georgios Kerk na 1881.
  • Chios Byzantijns Museum- om te genieten van de geschiedenis van dit eiland, Chios Byzantijnse Museum en het Archeologisch Museum van Chios bieden een breed scala van Kunsten verspreid over vele eeuwen. Hier kan een demystificeren alles wat heeft verteld over Chios en Grieks. Huur een auto en bezoek attractie sites met gemak.

Afhaaladres

Kaart:

Klantwaardering
Classificatie: (4,0 van 5)
Nabijgelegen bestemmingen
» Chios (2,3 km)
Dt, 82100
» Karfas Oceanië (2,8 km)
Karfas Meet&greet Station, Union Avenue, Karfas
» Port (3,3 km)
16 Leoforos Aigaiou Str, 82100
No 40 Cesme, Izmir, 35210
Sitemap