Keresse, hasonlítsa, bérelje autóját
Átvétel Helye
Murcia Airport, San Javier, Murcia, 30720 (Spanyolország)
Leadás Helye
Honnan származik?
Illesztőprogramok Kor
Miért carrentalbargains.com?
Korlátlan kilométer használat
Tartalmazza az összes szokásos biztosítást
Az összes autókölcsönző szolgáltató összehasonlítása
Díjmentes hitelkártya használat
Ingyenes lemondási lehetőség az utolsó 48 óráig
Műszaki segítség
Garantált legjobb áron

Autóbérlés Murcia Repülőtér

Ha ön tervezés egy utazás Spanyolország, Murcia repülőtéren keresztül, érdemes megfontolni autóbérlési lehetőség. Használja a bérlés egy nagy út, ügyelve a közlekedési igények rövid idő ön Spanyolországban. Akkor szabad mozgása utazni sehova, amire vágysz. Is ez ment meg a szóváltás - ból használ a taxik és a tömegközlekedési szolgáltatások.

Ha Spanyolországba utazik nyaralni, - a ' mindig szórakoztató, hogy látogassa meg turisztikai helyszínek a tempójában, és egy bérautót ezt lehetővé teszi. A legjobb az összes autóbérlési lehetőség a Murcia repülőtértől segít pénzt megtakarítani. Ön pénzt takarít meg, mert te irányítod az üzemanyag - fogyasztás. Ha felveszel egy campervan, még pénzt spórolsz a szállást.

Több módon is mentheti a bérleti költségek. Ezek;

  • Lefoglalni a bérlet elővételben- minden autó bérlés cikk mindig hangsúlyozza a foglalás egy autó előre, ha külföldre megy. Nem csak érkeznek Murcia repülőtértől, és elvárják, hogy repülőtér autóbérlési lehetőség lesz - e az autót szeretne, mértéke kívánt, csak rád vár. Sok ember utazik Spanyolország minden nap, és sok igényel a bérleti szolgáltatások. Ezért ha hagyod, hogy túl későn a bérleti lefoglalni, akkor a végén egy autó nélkül.
  • rendezi a biztosítási igények az Ön hazájában- mindig működik a bérleti gépjárműbiztosítás, utazás előtt. Felveszi, a bérleti idő akkor a megfelelő biztosítást, hogy megvédjen téged, mint használ az autó. A kölcsönző cég telefonál, és biztosítási igényeik vannak, és majd teljesíteni őket, mielőtt utazik. Először ellenőrizze, hogy a követelmények van már elvett vigyázni a személyes biztosítással, vagy a hitelkártya - társaság. Ha nem, akkor talál egy jó harmadik fél biztosítótársaság, amelyből megfelelő mégis megfizethető fedezésére lehet kapni. Ne használjon a bérleti külföldön megfelelő biztosítás nélkül, mivel ez is kerülni egy vagyont ha Ön kap - ba egy baleset.
  • hogy az extrák és válassza a full - full - üzemanyag politika- a kölcsönző cég elérhetőségeivel GPS berendezés és gyermek Autóülések extrák nem fizetni. Hozza az extrák, és próbálja elkerülni a szükségtelen is fizet. Is választhat a teljes - teljes üzemanyag politika, amely lehetővé teszi, hogy vegye az autó - val egy teli tank, és vissza ugyanúgy. Sok autókölcsönző cég a repülőtéren Murciai kínál ügyfeleinek teljes üres üzemanyag politika vezethet veszteség pénz az ügyfél számára.

Ezek a pénz - megtakarítási tippek segítenek kölcsönzők kifizetik.

Átvétel Helye

Megjelenítése:

Értékelés
Értékelés: (4,7 az 5)
Közeli Helyek
» Los Alcazares (4,7 km)
Renfe Estacion, Plaza De México, S/n, Cartagena, 30203, Murcia
» Torrevieja (24,6 km)
Avda. De Las Cortes Valencianas, 6, Torrevieja, 03180, Alicante
» Cartagena (25,1 km)
Bus Station, 3 Estación De Autobuses., Cartagena, 30202
Autovia A30, Exit 161. Cepsa Gas Station, Baños Y Mendigo, Murcia, 30720
» Murcia pályaudvar (35,4 km)
Calle Industria S/n, Calle De Da Industria, S/n, Murcia, 30002
» Murcia (35,9 km)
Av.arquitecto Miguel Angel Beloqui7, Murcia, 30006
16 Calle Azarbe Del Papel, Murcia, 30007, Mu
Sitemap