Søk, sammenlign og book din bil
Henting
Torino, 10072 (Italia)
Levering
Hvor kommer du fra?
Alder
Hvorfor carrentalbargains.com?
Ubegrenset kjørelengde
Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer
Sammenlikn 1 200 bilutleiefirmaer
Ingen kredittkortgebyrer
Gratis avbestilling inntil 48 timer
Hjelp ved motorstopp
Gratis endring

Leiebil Torino Lufthavn

Du vil ende opp med å gjøre feil valg av de leiebil selskapene å engasjere på Turin flyplass når du er dårlig forberedt. En måte å unngå slike fallgruvene er å sørge for at du forstår selskapet for å arbeide med godt.

Gjøre avanserte forskning for å forstå hvordan det fungerer, om det har riktig biler for deg og den helt passer for behovene tilfredshet. Ideell selskapet bør ha uklanderlig rykte; dens kundetilfredshetsnivå må være høy og erfarne nok.

Bakgrunnssjekk er viktig

Gjør en bakgrunnssjekk for selskapet å leie en bil fra på Turin flyplass er svært kritisk unngå fallgruvene. Når du bestiller online, vil du komme over mange svindel og det er gjennom forståelse alle tjenesteleverandører som du vil kunne unngå det skjer. Når du samler inn bilen fra bilutleiefirma, skal du ikke travelt ellers får du i fallgruvene. Ta deg tid til å lese gjennom vilkårene og betingelsene av engasjement før å sette pennen til papiret.

Gå gjennom alle klausuler i avtalen og sil ut alle viktige opplysninger. Dette vil puten deg ikke å falle i fellen av støtende klausuler eller skjulte kostnader. Gjøre en grundig inspeksjon av bilen du har fått til å være at det er i god stand.

Hvis det er noen feil merke du, har dem reparert eller bilen endret. Ta en defekt bil vil tvinge deg til å betale for ekstra utgifter som ikke er av din egen gjør. Bare sørg for at bilen du har leid er feilfri.

Du er sikkert å erfaring noen uhell med bilen som pause nedturer eller selv ulykker, men de er uforutsette. Derfor bør du ha bilutleiefirmaet gi deg sine offisielle kontaktopplysninger i tilfelle du trenger nødstilfelle frammøte.

Søk nødutstyr

De fleste selskaper ignorere dette, men du bør ta initiativ til å be om slike detaljer. Det er andre obligatorisk utstyr som en bil bør ha for å håndtere kriser og de skal bli benyttet.

Du vil falle på kollisjonskurs med italiensk lov enforcers dersom slikt utstyr ikke er i din leiebil. Det er ikke bra å bruke tredjeparter i booking for bil på Turin flyplass. Kontroller at du har engasjert selskapene personlig eller deres representanter til å unngå fallgruvene.

Samlingen Reisemålet

Kart:

Kundenes vurdering
Rangeringen: (4,6 av 5)
Nærliggende steder
» By Centre North (10,0 km)
Via Druento 77, 10151
Strada Settimo, 407, Settimo Torinese, 10156
» Barca (12,6 km)
» Ovest (13,8 km)
C/o Hotel Holiday Inn, 10146, Piemonte
Ang. Via Buonarroti, 10126
» Rivoli (17,6 km)
Strada Orbassano, 16 18, Beinasco, 10092
» Madama Cristina (22,3 km)
10127
» Orbassano (23,7 km)
Strada Piossasco 33, Orbassano, 10043
» Nichelino (24,7 km)
Via 405, Nichelino, To
» Ivrea (34,5 km)
Via Circonvallazione 86, Ivrea, 10015
Sitemap